JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

Een afwijkende taal- spraakontwikkeling en dan??!! ( De dysfatische ontwikkeling.)

 In deze workshop kijken we naar de verstoorde spraak- en taalontwikkeling waarvan sprake is bij kinderen met het Down syndroom, maar ook kan voorkomen bij kinderen met een genetische afwijking of nog niet nader te verklaren taal- en spraakstoornis (TOS).  Voor de pauze gaan we aan de slag mt de theorie. Wat is er nu precies aan de hand? Hoe uit het zich?  En hoe is dit van invloed op de andere ontwikkelingsdomeinen als het handelen, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling?  

Na de koffie gaan we met elkaar aan de slag want je kunt het kind helpen om de actieve spraak te verbeteren. Je leert hoe dit te doen. Wat voor materiaal je kunt inzetten hiervoor. En je goed kan aansluiten bij het kind. Er wordt veel gesproken over " vertelbladen". Maar hoe maak je deze? Wat zet je daar nu wel en niet in?

 Deze workshop is niet  specifiek aan onderwijs gerelateerd en dus geschikt voor ouders e.a. van kinderen met deze stoornis die nog niet of nauwelijks (1-woord zinnen) spreken van alle leeftijden. En voor ieder die graag willen weten en leren hoe ze het kind verder kunnen brengen in hun spraak. 

Deze workshop kan worden ingepland bij vier of meer deelnemers. Heb je belangstelling laat het weten dan nemen we contact op zodra we een datum gaan plannen!

Kosten: € 55,00 per persoon .

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.