JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

Referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties. Wanneer u zelf een reactie wilt plaatsen, stuur ons dan eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen uw reactie dan plaatsen.

Ouder: De medewerker is duidelijk iemand die haar werk met liefde doet en haar vak serieus neemt. 

Ouder: Ik ging er niet heen met de gedachte dat het ons kind iets zou opleveren, maar om school tegemoet te komen. Maar nu...de medewerkster is een topvrouw. We zijn weg van haar manier van communiceren en handelen. Is goed bereikbaar en denkt altijd mee als ik weer ergens mee zit. 

Ouder: De medewerkster heeft al mijn wensen voor mijn zoon overtroffen en fijn hoe duidelijk zij dingen naar mij communiceert. De samenwerking? Top!! had het niet beter kunnen bedenken!

Ouder: Er is altijd sprake van een open gesprek waarbij ook de zorgen op tafel kunnen komen en opbouwend gedacht en gesproken wordt. 

Client: Ik ben blij met de medewerker. Die mag elke dag komen! En mag nooit met pensioen!

School: Zeer tevreden, duidelijke communicatie en korte lijnen. 

Ouder: JEK kijkt naar wat passend is! 

Ouder: Ik krijg vaak even een appje met een up-date hoe het gaat op school. En als ik vragen heb kan ik altijd even bij de medewerker terecht. 

Ouders: De medewerkster van JEK is naast een kundige partner ook goed in verslaglegging en advies schrijven voor ons als ouders een absolute pre! Ze is een fijne gesprekspartner en vraagbaak voor ons als ouders en de overlegmomenten met de school.Wij hebben het getroffen met de inzet van JEK en zeker met het aan ons gekoppelde teamlid. 

Ouders: Wij kunnen ons geen betere begeleider dan deze kunnen wensen. Ze is een echte kenner van onze zoon. Waardoor er in moeilijke tijden altijd weer een oplossing kwam. Wij zullen haar gaan missen.

Ouders: Er is altijd sprake van een gelijkwaardige samenwerking.

Ouder:
JEK komt, 1x per week, onze meiden thuis begeleiden. Dit geeft ons ruimte om bij te tanken! Het geeft ons zoveel rust, wetende dat de meiden in liefdevolle, professionele handen zijn. Ook wijzelf kunnen bij haar terecht voor een luisterend oor en fijn oprecht advies. De medewerker is een kanjer!!

Ouder
Al jaren komt JEK bij ons thuis om te werken met onze dochte. Het is fantastisch om te zien wat een mooie interactie die 2 hebben. De medeweerkster weet met haar enorme ervaring, vakkennis en passie zo veel teweeg te brengen bij onze dochter, dat is bijzonder om te zien. Ze leert veel en wij kunnen ook altijd bij haar terecht met vragen. We zijn heel blij met de hulp die we van haarkrijgen.